Gran Canaria

Din Gran Canaria guide!

Ferie oplevelser
Natur, Klima og Strand
Natteliv
Mad og drikke
Højtider, Karneval mm.
Gran Canaria's byer!
Nyttig viden
Festfyrværkeri


Natur, Klima og Strand

Er du på udkig efter nyt og spændende til din næste ferie, så bør du overveje Gran Canaria. Denne ø, som tilhører Spanien, er et feriested, som intet andet. Alt hvad du gerne vil opleve, kan du finde på denne charmerende lille ø.

mogan gran canaria At tilbringe en ferie på Gran Canaria behøver ikke at være meget dyrt, da øen har overnatningssteder, som kan tage højde for hvilket som helst ferie budget. Der er enda plads til dem der gerne vil tilbringe deres aftener udendørs under stjernerne i telt.

Der er mange feriesteder at vælge imellem - dit favorit rejsebureau, bør have en komplet liste over destinationerne klar. (Gran Canaria bør rangere højt i enhvers rejsebureau´s liste over tilbud!)

Ferie på Gran Canaria er som ingen andre ferier, fordi øen kan give dig det bedste af alt. Lige fra resturanter, som tilbyder lækker mad til gode overnatningssteder. Og naturligvis er der især meget at sige om øens strande.

Et af det bedste ved Gran Canaria er det krystalklare blå vand omkring dets smukke hvide strande. Dette tropiske paradis har et stabilt klima hele året rundt, så vejret er ikke noget du bør bekymre dig om, når du planlægger din ferie. For at finde de solrigste strande, bør du besøge øens sydlige del.

Som ø, er Gran Canaria helt omgivet af Atlanterhavet. Forretningsfolk fra hele verden kommer hertil for at gøre en god forretning, samt hoteller og feriesteder sætter sine rødder på Gran Canaria´s kyster, og servicerer sværme af badegæster, som kommer her hele året rundt.

Hvad mere fantastisk er, at selvom feriesteder og hoteller vokser hurtigt langs Gran Canaria's strande, kan du stadigvæk opleve en vis mængde af eksklusivitet og privatlivets fred. Der er mange stille, ensomme strande rundt omkring Gran Canaria, men der er absolut andre strande med mere liv, såsom stranden i Las Canteras.

Stort set alle Gran Canaria's kystbyer har deres egne unikke strande at tilbyde. Men hvis du ikke har så meget tid, og gerne vil besøge Gran Canaria´s bedste strande, så kan det anbefales at betale for nogle dages besøg på Plaza Maspalomas. Det har mange af øens bedste strande, klubber, grill og resturanter.

Og ja - hvis du ønsker at møde befolkningen og få bedre kendskab til deres kultur, er der få bedre steder at gøre det end ved kysten.


© Gran Canaria - Din online Gran Canaria guide! - Alle rettigheder forbeholdes