Gran Canaria

Din Gran Canaria guide!

Ferie oplevelser
Natur, Klima og Strand
Natteliv
Mad og drikke
Højtider, Karneval mm.
Gran Canaria's byer!
Nyttig viden
Festfyrværkeri


Gran Canaria's byer!

Gran Canaria, den største af kanarieøerne, tilbyder noget til alle. Ligemeget om du er alene, med venner, familie eller med dit livs kærlighed, så har byerne i denne charmerende lille ø altid noget sjovt at tilbyde, ligegyldigt hvilken tid det er på året.

Las Palmas, Gran Canaria´s største by, er det bedste one-stop sted at besøge, hvis du ønsker en del af det hele. Byen har charmerende arkitektur, fantastiske muligheder for shopping, livlige barer og mange kulturelle og historiske attraktioner, som kan fylde hele dage.

Hvis du planlægger at besøge Gran Canaria i løbet af sommeren, så er Plaza Maspalomas absolut et sted du skal besøge. Mange af øens bedste strande findes der, og der er nok grilning, svømning og feste i gang for at tilfredsstille enhver turist.

For de ivrige, som kan lide klubber er der Plaza del Inglés og dets nærmeste omgivelser. Stedet har barer, diskoteker og klubber i alle former og størrelser - hvis du leder efter det, er det på Plaza del Ingles.

Selvfølgelig er der meget mere om Gran Canaria at opdage. Du kan besøge quaint fiskerbyer, smukke snedækkende bjerge byer og flotte golfbaner.Vis stort kort


© Gran Canaria - Din online Gran Canaria guide! - Alle rettigheder forbeholdes