Gran Canaria

Din Gran Canaria guide!

Ferie oplevelser
Natur, Klima og Strand
Natteliv
Mad og drikke
Højtider, Karneval mm.
Gran Canaria's byer!
Nyttig viden
Festfyrværkeri


Gran Canaria's Natteliv

Gran Canaria er den største af de Kanariske øer, og er et af de mest populære turist destinationer i verden for os danskere.

Gran canaria's natteliv Det er et spektakulært sted til ferier både om vinteren og sommeren, på grund af det livlige og underholdende natteliv.
Den største by på Gran Canaria er Las Palmas de Gran Canaria. Dette er absolut et sted der er vært at besøge, hvis du vil have lidt have det hele - klubber, kasinoer, strande og alt der imellem.
Dette er også øens hovedsæde for kultur , så der er også masser at lave, mens solen stadig er oppe.

Hvis du er på udkig efter noget rigtigt natteliv, kan du besøge byen Playa del Inglés i den sydlige del af Gran Canaria.

Playa del Inglés ligger 30 km fra Las Palmas lufthavnen. Dette er det bedste sted at finde barer, diskoteker og klubber i hele Gran Canaria.
Prøv Kasbah området (for det yngre publikum), Plaza (fest som foregår hele vejen til morgenmaden) og Yumbo (for den homoseksulle befolkning).


Hvis stranden er en del af det perfekte natteliv for dig, så er Plaza Maspalomas noget for dig. Stedet har nogle af de bedste strande du kan finde i Gran Canaria, og musikken, pizza og grill bør opfylde dine forventninger til den perfekte ferie.


© Gran Canaria - Din online Gran Canaria guide! - Alle rettigheder forbeholdes